“EEN MASSAGE IS HELEN, GENEZEN EN ONTSPANNEN”

Ben je gestrest, heb je een burn-out, of heb je last van depressie? Pijn in je rug of het hoofd, een ernstige ziekte, een traumatische ervaring of een rouwproces? Dit alles is een reden om een Ayurvedische massage te ondergaan. Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De massage op zich duurt ongeveer anderhalf uur, maar doordat je een gesprek voor en na de Ayurvedische massage hebt, moet je op een totale tijd van ongeveer 2 uur rekenen. Bij dit gesprek komt vaak de dieper gelegen oorzaak naar voren, waar rekening mee wordt gehouden tijdens de massage.

Ayurvedische massage is een zachte energetische massage, het is niet alleen de aanraking die de mensen doet genezen of tot rust brengen maar de combinatie van verschillende factoren. Het contact met de klant, de sfeervolle ruimte, de muziek, de geur, de warmte en de olie maken het allemaal tot een speciaal geheel. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van warme kruidenoliën, en het lichaam wordt bedekt met warme kompressen.

De massage:

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • Helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn
  • Bestrijdt vermoeidheid en slapeloosheid
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording, verlichting van spierspanning en het verwerken van trauma’s
  • Helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash en depressie

Ayurvedische massage reinigt, ontspant en voedt het fysieke lichaam, de emoties en de geest. De massage is tevens een fijne tijd voor jezelf, ook als je niets mankeert.